joi, 24 februarie 2011

Despre Anda Costache - psiholog

... prin propriile-i cuvinte:

"Cel mai mult imi place sa descopar oamenii si sa ma descopar pe mine, iar valoarea acestui lucru am descoperit-o inca din liceu, cand, eu , constiincioasa eleva la profilul matematica – informatica am stat serios de vorba cu mine despre ceea ce sunt de fapt.

Si asa, am ajuns ca in anul de gratie 2007 sa fiu licentiata a Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatei din cadrul Universitatii Bucuresti. Am absolvit un master in terapia si recuperarea persoanelor cu deficiente in cadrul aceleasi facultatii precum si o scoala de formare in psihoterapia experientiala: metode si tehnici creative de consiliere si psihoterapie centrate pe familie si copil.

Lucrul cu copii mi-a fost drag dintotdeauna. Am inceput prin a lucra cu copii cu deficiente severe atat ca terapeut dar si coordonator de programe de recuperare pentru echipe mixte de specialisti.

In prezent sunt psiholog scolar in cadrul Liceului Teoretic “Ioan Petrus” din Otopeni si prin urmare mi-am extins aria de lucru de la copii de gradinita pana la adolescenti, parinti, chiar si bunici.

Schimbarea pe care o doresc in lume poate sa inceapa de la mine!"