luni, 23 mai 2011

Atelierul de povesti in farfurie!

Castraveti, morcovi, ceapa verde, rosii, ridichi, ardei... Uneori pare o adevarata lupta intre parinti, copii si legume. Cand legumele castiga atunci parintele si copilul sunt si ei castigati.

Fiecare dintre noi am inventat, macar o data, o poveste sau un basm despre o leguma zburatoare astfel incat copiilor sa li se para mai gustoasa hrana (gatita sau nu) preparata din legume. Am personificat formele din farfurie, am admirat culoarea portocalie a "morcoviorului" pana cand, pe la 7-8 ani, am inceput sa asteptam ca copiii nostri sa prefere aceasta hrana natural si fara prea mari eforturi din partea noastra.

Si totusi... lupta continua si dupa aceasta varsta.

Dar ea nu ar fi o lupta daca noi, parintii, am fi mai echilibrati, mai relaxati si mai zambareti la mesele noastre.

De fapt, ele, legumele si fructele ni se destainuie prin fiecare celula si sunt gata sa ne incarce cu energia lor solara. Si au inca multe povesti de spus!

Sambata 28 mai 2011 ora 10.30 va asteptam la un Atelier de povesti in farfurie! Sculptam, taiem, faramitam, rotunjim si armonizam legume si fructe dupa pofta imaginatiei noastre! Invatam sa realizam combinatii atractive, facem chipuri zambitoare in farfurioare! Ne folosim de notiuni din arta pentru a da viata celor mai vii creatii culinare, vom face adevarate tablouri comestibile!

Sunt asteptati copiii intre 6 si 14 ani dar si parintii lor.

Poftiti de creati si gustati, cu imaginatie si zambet!

Ghid printre forme, fructe si legume: arh. Andreea Mihaela Stan

Data: sambata 28 mai 2011, orele 10.30-12.30

Locatie: Casa Norilor - Otopeni

Pret: 20lei /persoana, incluse materialele si instrumentele de lucru.

Inscrieri la tel: 074 0077533 - Andreea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu