sâmbătă, 5 noiembrie 2011

Workshop-ul de parenting, cum a fost

Ce calitati iti doresti pentru copilul tau? Care sunt cele mai importante insusiri pe care vrei sa le vezi in adultul care va deveni copilul tau? Imagineaza-te peste ani, stand la o cafea cu acel adult care astazi e fiul / fiica ta. Cum decurge discutia? Cum arata el/ea?

Astfel de intrebari ne-au fost puse astazi de Martha Lindsley, parent coach international la inceputul seminarului The School Years: Learning and School success in a Media, Digital Age. 2 ore au trecut ca 5 minute, cu intrebari pertinente din public, cu o atmosfera calda dar si cu o multime de raspunsuri.

Stiu ca vom continua colaborarea intr-un fel sau altul pentru ca Martha are o experienta uriasa in parenting si o multime de idei legate de solutii concrete prin care ii putem lua pe copii de la televizor si telecomenzi si a avea un contact sincer si profund cu ei.

Le multumesc tuturor participantelor la seminar, adevarate zane in lupta cu balaurii media. Media nu sustine parentingul, televizorul nu te va face vreodata un parinte mai bun, dar exista idei bune cu ajutorur carora tu poti folosi media in folosul tau si al familiei tale. 
Si, cel mai important, ne relaxam. Abandonam efortul de a face astronauti din copiii nostri si construim, dezvoltam, incurajam semintele bune cu care au venit ei pe pamant.

Pe data viitoare, parinti!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu