marți, 14 iunie 2011

Copiii canta pentru vacanta!

Pentru majoritatea noastra studiul muzicii a inceput undeva la gradinita ori la scoala. La ora de ... muzica. Acolo am aflat ca sunetele au reguli de organizare, ori ca glasul nostru poate atinge sunete nebanuite pana atunci.

Ora de muzica este, de multe ori inceputul.

Asta daca ai norocul sa fii avut o profesoara (sau un profesor!) care sa iti deschida apetitul catre vibratie, ritm, respiratie in armonie.

O astfel de profesoara pastoreste peste 15 clase in liceul Otopeni. Si, pentru ca munca dansei are frumoase rezultate, va invitam maine sa le ... ascultati!

Copiii nostri canta vacanta in Casa Norilor!

Este o sarbatoare a cantecului (nu tocmai o serbare!) in care cei mai talentati si dedicati copii din clasele a V-a, s VI-a si a VII-avor canta "live", aratandu-ne muzica bucuriei, asa cum ar trebui sa fie fiecare ora de scoala in lumea ideala pe care o construim. Vor canta solo, in grup sau acompaniati, in spatiul atipic al Casei Norilor. Aproape o sala de concert, aproape un sala de dans, din toate cate putin, perfect pentru a ne bucura impreuna de munca si pasiunea lor.

Haideti sa ii ascultam si sa ii incurajam pe copii prin aplauzele noastre! Sunt invitati parintii claselor aV-a A, aVI-a A si a VII-a B si D. Desigur, orice alt parinte si copil e binevenit!

Copiii vor primi premii si diplome. Deocamdata! :)

Data: miercuri 15 iunie 2011

Ora: 19.00

Va asteptam in Casa Norilor!

Un comentariu: