joi, 2 iunie 2011

Luni lasa-te condus de Salsa in Casa Norilor!

"In salsa barbatul conduce si femeia se lasa condusa. Femeia este libera sa exprime tot ceea ce doreste sa scoata la iveala in timpul celor cateva minute cat tine un dans. Prin stil si atitudine, barbatul poate fi cel care stie cum sa fie jucaus si spontan, sau "dur" si elegant. In functie de ceea ce ii spune muzica pe care o asculta si de partenera pe care tocmai o are in brate, un salsero poate construi pentru cateva minute un univers irepetabil.

Ce inseamna cu adevarat Salsa? La nivel de socializare, inseamna ca daca stapanesti cateva notiuni de baza, daca stii sa folosesti acest "limbaj" universal, poti merge oriunde in lume, din New York pana in Tokio, si poti invita pe oricine la dans. Nu trebuie sa cunosti persoana respectiva, nu trebuie sa ai o anumita melodie la tine, nu trebuie sa cunosti o coregrafie. Poti dansa cu cineva pentru intaia data in viata si nu doar sa arati minunat in acel dans, dar chiar sa stabilesti o comunicare perfecta care nu are nevoie de nici un cuvant rostit".

Acestea sunt cuvintele regizorului Felix Crainicu cel care va va introduce in universul salsa pe 6 iunie la Casa Norilor. Va vom oferi un "episod pilot" a ceea ce inseamna si produce salsa cu oamenii, in ei. Daca vrei si tu sa experimentezi acest dans devenit universal, esti asteptat luni seara de la ora 19.00 in Casa Norilor din Otopeni, adica a doua zi dupa marea sarbatoare Otopenidad din Piata Primariei.

Alaturi de Felix, adultii si copiii vor fi initiati de Suzana Adelina Deak una din cele mai talentate dansatoare de salsa din Romania, cu o larga experienta pe scena si in afara ei, a lucrat cu adulti si copii si gaseste in Salsa o a doua natura proprie.

Vino cu un prieten sau cu copilul tau la initierea in magia salsa, pentru o ora si jumatate de dans si emotie!

Pretul este de 15 lei / persoana. Aceasta intalnire va lansa totodata inceputul cursurilor de Salsa in Casa Norilor.

Data: Luni 6 iunie de la orele 19.00

Locatie: Casa Norilor - Otopeni, Calea Bucurestilor 96, Bloc A1-1, Parter. Din DN1, in Otopeni virati la dreapta pe str. Oituz (
la blocul cu "Diamant").

Vor dansa si norii cu noi!

Rezervari la tel: 0740077533 - Andreea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu