miercuri, 26 octombrie 2011

Haideti sa o cunoasteti pe Martha - mother of 8!

Dupa cum v-am promis, Casa Norilor continua evenimentele demarate: va invitam la 2 sambete cu seminarii de parenting de exceptie sustinute de coach-ul american Martha Lindsley:

1. Sambata 29 octombrie orele 11.00 - 13.00 - Seminar 1 -  Early Childhood: Movement and play in a Media/Digital Age

2. Sambata 5 noiembrie orele 11.00 - 13.00 - Seminar 2 - The School Years: Learning and School success in a Media, Digital Age

Despre Martha Lindsley: este Parent Coach International si are peste 40 de ani de experienta in multe tari ale lumii. A lucrat si lucreaza cu copii, cu scoli, este expert in consiliere familiala si proiecte sociale. Specialitatea ei o constituie dezvoltarea si tipologia de learning a copiilor. Peste toate, este mama a 8 copii si numai acest aspect ar fi suficient pentru a ne face extrem de interesati sa o cunoastem! Personal am intalnit-o pe Martha acum un an si jumatate cumparand rosii de la aceeasi taraba din Corbeanca, apoi a devenit profesoara de engleza a copiilor mei. Curand am inteles ca felul creativ in care se juca cu ei la lectii nu era o intalmplare ci rezultatul unei experiente uriase si a unei pasiuni de o viata. Va invit sa beneficiati de ele!

Workshop-urile vor fi in limba engleza si vor fi traduse. Pretul fiecarui seminar este 40 de lei, inclus un ceai parfumat din partea Casei Norilor. Pentru ambele intalniri pretul total este de 70 lei.

Asteptam inscrierile voastre ca comment mai jos sau telefon direct la mine: 0740077533. Este suficient un simplu sms cu numele dvs. si specificarea zilei de sambata la care va inscrieti.

O zi senina!
Andreea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu